Samenwerken met Buitengewoon Overnachten

Ben je aanbieder van een Buitengewone Overnachting? En wil je graag meer exposure en boekingen genereren? Dan willen we heel graag met je samenwerken!

Neem contact met ons op!

Waarom Buitengewoon Overnachten?

Buitengewoon Overnachten is de referentie in België voor unieke overnachtingen in België, Nederland en daarbuiten. Maandelijks bereikt onze website 10.000 tot 25.000 bezoekers. 90% hiervan is afkomstig via organische Google zoekopdrachten. Dit wil zeggen dat dit allen bezoekers zijn die specifiek op zoek zijn naar een buitengewone overnachting.

Hoe kan ik adverteren op Buitengewoon Overnachten?

Jij kiest zelf hoe je vermeld wordt op onze website. Er zijn verschillende mogelijkheden die we aanbieden, maar contacteer ons gerust met jouw ideeën en we zoeken samen naar de beste oplossing!

Zoek & Boek

De Zoek & Boek is het kloppend hart van Buitengewoon Overnachten. Hier kunnen gasten zoeken tussen verschillende listings, filteren op de categorieën die ze willen en vervolgens doorklikken naar jouw website en hun boeking maken.

Thema pagina's

We hebben heel wat thema pagina’s op onze website. Voorbeelden hiervan zijn Top Boomhut Overnachtingen in België“, De Beste Glampings van België, Top 20 Tiny Houses,…

Blogpost

Heb je verschillende accommodaties? Of wil je je accommodatie uitgebreid toelichten? Dan is een dedicated blogpost ideaal. Wij kunnen de content voorzien of je kan de content aan ons aanleveren. 

Social media

Buitengewoon Overnachten heeft een social media following van 10.000 volgers verdeeld over een Facebook pagina, een Facebook groep, een Instagram pagina en onze nieuwsbrief.

Neem contact op